Jump to content

Vfreaks

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vfreaks

  1. 5 hours ago, johnson4 said:

    Sorun değil, umarım bir şekilde yardımcı olur. 

     

    DTF baskılarının kırıldığını hiç duymadım, ancak yıkamadan sonraki hatalar mürekkep, toz, kürleme ve uygulama dahil olmak üzere birden çok şey olabilir. 

     

    Ne yazık ki işler böyle yürüyor, hepimiz bir bedeli olan hatalarımızdan ders almak zorundayız. Doğrudan 300 adet 12" X 12" transfer satın almak, teslim edilen 1000 Euro'nun altına mal olur. Bununla birlikte, ne olduğunu ve makinenin neden arızalandığını anlayabilirseniz, belki gelecekteki ilerlemenizde yardımcı olacaktır. 

     

    Sizi yarı yolda bırakmayacak bir DTF yazıcı yok, tam olarak değil. Makineyi en iyi durumda tutma ve nihayetinde makineyi bozacak şeyler yapmadan sorunları hızlı bir şekilde teşhis etme ve onarma konusundaki deneyiminiz aşağı yukarı sizin deneyiminizdir. birisi piyasadaki en ucuz ve en pahalı DTF yazıcıyı alabilir ve her ikisi de onları düzgün bir şekilde çalıştırma ve bakımını yapma bilgisi olmadan oldukça hızlı bir şekilde bozulur. Umarım bu, ne yaptığınızı bilmediğinizi söylediğim gibi gelmiyordur, sadece dürüst olmak gerekirse, size doğru bilgiler sunmaktan finansal olarak sorumlu olan bir tedarikçiden öğrenmek veya ondan satın almak için bu hataları yapmanız gerektiğini söylüyorum. talimatları/bakımı kullanın. Bu beyaz mürekkep öldürücüdür, bu sorunlara tipik kullanıcı yanıtıyla birleştiğinde, her şeyi bozar. Ben şahsen, 10'dan fazla kırdım, 

     

    Kullandığım en iyi yazıcı, yerleşik emiş tepsisi, dayanıklı yazıcı kafası ve P800'den iki kat daha hızlı olan P5000'dir. Rulo baskı için yereldir ve özel bir depolama konumu sunar ve her kanalı bağımsız olarak temizleyebilir. 

     

    p800 genellikle yerleşik bir emme tepsisinin düzelteceği kafa darbelerinden ölür. P5000'deki OEM beyaz mürekkep sistemini atlayarak ve diğer bahsettiğim şeyleri yaparak, ekstra maliyet olmadan uzun süre çalışacaktır. Ama yine de hatalara konu oluyor. Kısmen tıkanmış bir amortisörü nozül tıkanıklığı sanarak ağır bir temizlik yapın, emiş bu kanalı tek bir temizlikte yok edebilir. 

     

    Tamamen anlıyorum, bu şey delicesine pahalı. Başladığımızda, sipariş sayfaları için 100 $ S/B lazer yazıcı bile alamıyorduk. Gece gündüz neredeyse 10 yıl oldu ve ben iliklerime kadar yorgunum - tam da başarmaya başladığımızda. 

     

    Umarım sonunda senin için çalışır, Başlangıçta zor olduğu kesin. İlk yazıcınızın başına gelenlere bağlı olarak, yatırımı derinleştirmek yerine onu düzeltmeyi düşünebilirim. 

    Thank you again for the information you provided... So what are the procedures to be done to convert the p5000 model printer to a dtf printer? Do any hardware changes need to be made?

  2. 46 minutes ago, johnson4 said:

    Çoğu Epson (esas olarak yazıcı kafası), başlangıçta yaklaşık 2-3 ay başarısız oluyor gibi görünüyor. Genellikle mürekkep nedeniyle. 
     

    mürekkebi nasıl karıştıracağınızı, amortisörleri bir sorun olmadan önce değiştirmeyi/temizlemeyi ve kapak istasyonunu iyi durumda tutmayı öğrenene kadar. 

    ana şey mürekkep, mürekkep sistemi(amortisörler), kafa vuruşları. 


    bunu herhangi bir yazıcıya yazın ve görünüşe göre sonsuza kadar sürecek. 
     

    Orijinal yazıcı kafasını çalıştıran bir makinem var, 17.000'den fazla lineer fit (50'den fazla rulo) transfer yazdırdı ve son 12 ayda hala %100 püskürtme uçları güçlü durumda. Bu, çok küçük bir başlangıç maliyetiyle ucuz bir dönüşümde transferlerde çok fazla. 

    Evet, kapalı kalma süresi var, ancak işleri kötüye gitmeden önce iyi tutmak için planladım. Bu makine haftada 5 gün 8 saat dini olarak çalışmaktadır. 
     

    Aynı makineyi sıfır olarak alabilirim ve deneyim eksikliğinden veya semptomları şiddetli olmadan fark etmekten dolayı 2-3 ay içinde (kullanımına bağlı olarak) arızalanır. Şiddetli olduklarında (çoğu insan bunu fark ettiğinde), genellikle pahalı bir şeyi değiştireceksiniz. Biliyorum çünkü bu hatayı birkaç kez yaptım. 


    Temel olarak damperleri, atık pompasını değiştirmek/derinlemesine temizlemek, nasıl kullandığınıza bağlı olarak yazıcı kafasının ve sileceğin yüzeyini temizlemek, arızalanmadan veya sorunlara yol açmadan ÖNCE ve bunu ucuz/kolay yoldan değil, doğru şekilde yapmak istiyorsunuz. Bunu doğru yapmak ve “kalıp” öğrenmek zaman alır. 
     

    Küçük bir yatırımla modelimi bulduktan sonra, saatte 100 metrekareden fazla çalışan birkaç makine çalıştırdığım ve hiçbirinde tek bir sorun yaşamadığım için çok heyecanlıyım. 
     

    Geçen yılki ilk arızadan sonra kullanmak zorunda kalmadığım, bu makinelerle kalıbımı bulmak için kullandığım/hasar verdiğim yeni baskı kafaları rafımda ilk ortaya çıktıklarından beri var.
    Kaybedilen bir dava veya boşa harcanan para değil, ilerlemenize yardımcı olan deneyimdir. 


    Her şey, özellikle temel bilgileri ilk elden bilmeden, başkalarının tavsiyelerine uymak zorunda kalmadan, deneyiminize dayalı olarak sebat ve öğrenme ile ilgilidir. 
     

    ya bir tedarikçiden alacağınız bilgi için peşin ödeme yapacaksınız ya da Kendin Yap rotasındaki hatalarla bunun bedelini daha sonra ödeyeceksiniz. Dürüst olmak gerekirse bunun bir yolu yok. hatalar kaçınılmazdır ve öğrenilmesi gerekir. 
     

    bakım ve programlamam sizinkiyle aynı olmayacak çünkü bu, makinenin ortamına ve kullanımına bağlı. Bir değişken olduğu için buna gerçekten kapsamlı bir cevap yok.   

     

    Thank you bro. I'll be honest with you. I moved to Germany and just got married. With great hope, my l1800 device, which i bought with a great hope, printed very well at first. I also turned this into an opportunity and stocked 300 dtf prints. However, i had a great misfortune. Because the white paint i used was defective. After 2 or 3 washes, i realized that the print on the T-shirt was cracked. This problem was most likely the paint i used. Anyway. This process i went through took 3 months in total and my loss is 2 thousand euros. This is equivalent to 1 month's salary. But I don't want to give up. Nowadays i want to buy a dtf printer that won't let me down. And i have to say that i only have one shot at it. I have to make a very good decision, so i am open to any advice you can give me.
     
    As a result; I'll stock up on prints every day with my dtf printer. I'll change the dampers of the printer every 2 months. Other than that, do you think there's anything else i can do?

    And I have an extra favor to ask you. Can you tell me the brand of paint and powder you use?

  3. On 10.06.2022 at 20:10, johnson4 said:

    Deneyimlerime göre, pahalı Epson kafaları arıza yapmaz, onları hatalardan kırarsınız. Cidden. Düşük kaliteli xp600 kafaları, bunları birkaç aydır sorunsuz kullanıyorum. Zaman gösterecek. İ3200'ün her 6 ayda bir değiştirilmesi gerektiği söyleniyor, yine alt uç bir Epson makinesi için çekilmiş bir kafa. Her Çin makinesi bu 1.100$'lık kafalardan en az İKİ adet alır. Onlar sadece 4 kanal başıdır. 
     

    2016'dan beri satış sonrası "kullanım" için Epson yazıcıları kullanıyorum. Ne kadar bok kırdığımı, bildiklerimi uygulamalı olarak öğrenmeye ne kadar zaman ayırdığımı size anlatamam. Yaptığım her küçük şey, asla bir "tahmin" veya başka birinin fikrini körü körüne takip etmek değildir. Hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Yanlış anlıyorum, uygulamalı öğreniyorum ve kendimi düzeltiyorum. 
     

     

    Bununla birlikte, bugüne kadar geçen günlerden geçtim:

     

    4 Epson 1430'lar

    2 Epson c88

    10 p600

    3 p400

    8 p800

    2 R2400

    1 R1800

    2 Çinli makine

    muhtemelen unuttuğum diğer şeyler

    tonlarca kartuş, parça, yazıcı kafası, başarısız fikir, ne demek istediğimi anladınız. Öğrenmek için bir şeyler kırarız, ben yaparım. 
    2016'dan bu yana, SADECE 6-7 yıl olan satış sonrası yazıcıları kullanarak, bu süre içinde yalnızca Epson dönüşümlerinden 2 milyon brüt değerinde perakende fiyatlı ürün ürettiler. Onları ne kadar kullandığım hakkında sana başka nasıl fikir verebilirim bilmiyorum. Hayır, bu kar veya övünme değil. Onlarla sadece oynamadığımı anlamana yardımcı olmak için. 
     

     

    HER ZAMAN bir kafa beni hayal kırıklığına uğrattı, yaptığım bir hata yüzündendi. Çoğunlukla masum, ne kadar kırılgan veya her yönün onları nasıl etkileyebileceği hakkında hiçbir fikrim yoktu ve modele/tasarıma göre değişiyordu. 

     

    tek bir kafa vuruşu hiçbir şey yapamaz veya anında kafanızı tamamen öldürebilir. Kötü veya kalitesiz mürekkep kullanmak, filtresiz kartuş kullanmak, yazıcı modeline göre gerektiği gibi temizlememek ve bakımını yapmamak. Bir şırıngayla manuel olarak temizlemek gibi "geleneksel olmayan" yöntemleri denemek kafayı zayıflatacak veya öldürecektir. 5 PSI'ın üzerindeki herhangi bir şey ve şimdi çalışsa bile uzun sürmeyecek. Kötü sızdırmazlık kapatma istasyonları, kısmen tıkanmış kapatma istasyonları, amortisörler, yani sonsuz. 
     

    Bunlardan herhangi biri yazıcı kafanızı mahvedebilir ve bunu gerçekten incelemezseniz ve DIY için zaman ve çaba harcamazsanız, durumunuzu tam olarak bilemezsiniz, bu nedenle muhtemelen ne olduğunu bilmeden aynı hatayı tekrar yaparsınız. başarısızlığa neden oldu.

     

    benim için asla pes etmedim veya bir başarısızlığın neden meydana geldiğini "bilmiyorum". Her seferinde yaptığım ya da yapmadığım bir şey yüzünden oldu ve son 6-7 yılda hayatımın büyük bir bölümünü aldı. 
     

    şu anda ana makinem olan iki yaşında çalışan bir p800'üm var. Haftada en az 2 rulo filmden geçer. Hala güçlü gidiyor. 
     

    Ayrıca, film tutucudan düştüğünde kafa çarpması nedeniyle 2 günlük bir p800 baskı kafası arızası yaşadım. Yaklaşık 12 inçlik bir kafa vuruşuydu. Bir daha asla çalışmadım. 
     

    ne kadar süre dayanacakları tamamen SİZİN elinizde. Bu Çinli yazıcılar alt uç kafalar kullanıyor, bu kötü değil ama kullanıyorlar. Epson, herkes gibi para kazanma peşinde. Bunlar genellikle üretimi durdurulan düşük-orta seviye yazıcılardan alınan Epson'lardır. Örneğin p5000, Epson'un DTG F2000/F2100 modeliyle aynı baskı kafasını kullanır. Tam olarak aynı. Bu makine aslında P5000'i temel alıyor. Bu kafa, Epson Direct'ten yaklaşık 1.300 dolar. p800 8 kanallı kafa doğrudan 900$ civarındadır. Yine de Çinli yazıcı için 1.100 dolara 4 kanallı bir kafa alabilirim (2-4 tanesini aldıklarını unutmayın). 
     

     

    günün sonunda elmayı muzla karşılaştırmaya çalışıyor. Çinli makineler, kullandıkları düşük baskı kafası kalitesinden çok daha fazlasını sunuyor. Epson çok daha azını sunar, ancak daha yüksek kaliteli baskılar ve daha iyi kafalar sunar. Kolay seri üretim mi yoksa biraz çabayla elde edebileceğiniz en iyi kaliteyi mi istediğinize bağlı olarak 50/50'lik bir ayrım.  
     

    Yapabileceğiniz en kötü şey, tamamen yabancı birinden ne yapmanız gerektiği konusunda tavsiye istemektir. Muhtemelen çok az deneyime veya yatırım zamanına sahipler ve size ne ilettiklerini basitçe “öğrendiler”, bu da sonunda ikinizi de aynı gemiye koyuyor. 
     

    Defalarca basit bir düzeltmenin tam bir felakete dönüştüğünü görüyorum çünkü yapılacak şey baskı kafasıyla uğraşmak. Bunun yaptığım son şey olduğunu öğrendim, yazıcı kafası arızası benim deneyimime göre her zaman başka bir şey başarısız olduğu veya ters gittiği için bir "son etki"dir. 
     

    arabanızdaki tekerlek yatağınızın arızalanması gibi, bu şekilde sürmeye devam edin ve yeni bir rotora, kaliper ve balatalara ihtiyacınız olacak ve fren sürtünmesine neden olan yanlara doğru hafif sarkmadan aşırı ısınmış sıvıyı akıtacaksınız. 
     

    bu senaryoda, kötü tekerlek yatağı sizin başarısızlık noktanızdır, ancak diğer her şey, bilmediğiniz veya umursamadığınız için bunun bir sonucu olarak başarısız olur. Bu bir zincir, kopan bir halka tümünün başarısız olmasına neden oldu. 

    Can you write the daily and monthly maintenance you do for P800? After a 3-month epson l1800 adventure ended badly, I want to try our luck with a p800. The information you will give me is very important because I don't want to make a mistake. Thank you in advance.

×
×
  • Create New...